Bantuan Mangsa Banjir | Pekan Salak, Sepang, Selangor | 23 Okt 2021

Pada hari yang Jumaat lepas, pihak kami menerima khabar berkenaan mangsa banjir di Pekan Salak, Sepang melalui Encik Mohd Hairi. Beliau mohon untuk sumbangan bagi pihak sahabat-sahabat yang perlukan bantuan akibat bencana banjir. Atas rasa tanggungjawab dan slogan kami “ Together We Share”. Kami di Pertubuhan Fitrah Ummah ( PFU) cuba usahakan sebaik mungkin untuk keperluan mereka.

Dana dikumpulkan dengan segera. Agar pihak kami dapat sampaikan sumbangan ini segera kepada semua mangsa banjir. Alhamdulillah akhirnya dana dapat dikumpulkan hasil bantuan ramai.

Kerjasama ini bersama team PFU dan Kak Yah Global . Terima kasih pada penyumbang Kak Yah Global kerana sudi taja bantal Das Abdul Global kepada semua mangsa-mangsa banjir. Alhamdulillah mereka gembira bila menerimanya. Rasa puas dapat buatkan mereka tersenyum.

Sumbangan merupakan bantal, tilam dan wang tunai telah kami sampaikan kepada semua. Amanah anda telah kami tunaikan dengan sebaik mungkin. Terima kasih kepada semua penyumbang-penyumbang. Semoga Allah merahmati dan permudahkan segala urusan anda semua..Aamiin

Pertubuhan Fitrah Ummah

“Together We Share”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *